Opiskelijatapahtumat

Ylioppilaskunta järjestää useita perinteisiä tapahtumia lukuvuoden aikana. Koko yhteisön tapahtumakalenterin löydät TREYn verkkosivuilta täältä.

Lukuvuoden avajaiset 7.9.

Koko korkeakouluyhteisön yhteistä avajaisviikkoa juhlitaan 7.9. alkaen. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, ja avajaisviikon aikataulusta on tulossa tiedotusta TREYn ja yliopiston kanavissa!

Fuksisuunnistus

Fuksisuunnistus on syyskuussa järjestettävä koko Tampereen keskustan valtaava perinteinen rastisuunnistus. Fukseista koostuvat joukkueet kiertävät järjestöjen pitämiä rasteja, joilla pääsee suorittamaan erilaisia tehtäviä runonlausunnasta temppuratoihin. Suunnistuksen jälkeen jatkobileissä parhaat pisteet saaneet joukkueet palkitaan. Seuraa TREYn viestintäkanavia!

Harraste- ja liikuntamessut

Keskustan ja Hervannan kampuksilla järjestettävillä Harrastemessuilla pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä erilaisiin harrastejärjestöihin. Samaan aikaan liikunnan kattojärjestöjen Tampereen Akateemisen Mahdin ja Teekkareiden Urheilu- ja Voimailukerhon (TUrVoKe) jaostojen tarjoamia sporttisempia ajanviettomahdollisuuksia esitellään Liikuntamessuilla. Messut järjestetään perinteisesti syksyllä.

Vuosijuhlat 8.–9.10.

TREYn vuosijuhlia vietetään akateemisena pöytäjuhlana, jonne pääsee pukeutumaan hienosti ja syömään hyvin – opiskelijoiden laulukulttuuria unohtamatta. Vuosijuhlaviikonloppu jatkuu sunnuntain silliaamiaisella. Vedä ykköset päälle ja tule mukaan juhlistamaan omaa yhteisöämme! Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin TREYn sivuilla!

Suomen suurin Wappu

Opiskelijoiden lukuvuosi huipentuu huhti-toukokuussa kaksiviikkoiseen Suomen suurimpaan Wappuun. Ylioppilaskunta, järjestöt ja kerhot järjestävät tuona aikana lukuisia tapahtumia kaikille opiskelijoille. Ohjelmaa on joka lähtöön ja jokaiseen makuun.