Fuksina Tampereella

Tampere on Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki, ja opiskelijaystävällisyys on huomioitu paikallisten opiskelija-alennusten lisäksi kaikenkattavasti opiskelijan elämän eri osa-alueilla: muun muassa joukkoliikenne, harrastusmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja opiskelija-asuminen ovat kaikki Tampereella hienolla mallilla! Tutustu kaupungin Opiskelijat-sivuun, johon on kerätty opiskelijoille tärkeää ja hyödyllistä tietoa!

Muista ladata Tampereen kaupungin virallinen kaupunkisovellus Tampere.Finland! Se tarjoaa mm. rahanarvoisia etuja, menovinkkejä ja sähköisen kirjastokortin. Sovelluksesta saat tietoa liikuntapaikoista, löydät yleiset saunat ja voit seurata hiilijalanjälkeäsi. Sovelluksen kautta pääset myös vaikuttamaan kaupungin toimintaan ja antamaan palautetta.

Ylioppilaskunnan sosiaalipoliittinen sektori, tuttavallisemmin soposektori, tekee opiskelun olosuhteita ja opiskelijan arkea koskevaa edunvalvontaa. Sektorilla vaikutetaan mm. asumiseen, toimeentuloon, opiskelijaruokailuun, terveydenhoitoon, hyvinvointiin ja yhdenvertaisuuskysymyksiin. Kaikkien toimijoiden yhteystiedot löydät TREYn nettisivuilta. Voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä missä vain sinua huolettavassa asiassa!