Viestintäkanavat ja ylioppilaslehti

Seuraamalla ylioppilaskunnan viestintää pysyt ajantasalla opiskelijaelämän tärkeimmistä tapahtumista ja uutisista!

TREYn verkkosivut

Löydät TREYn verkkosivut osoitteesta trey.fi. Verkkosivuilta löydät ajankohtaisia uutisia sekä tietoa ylioppilaskunnan toiminnasta ja tulevista tapahtumista.

Sosiaalinen media

TREYn sosiaalisen median viestintä on vilkkainta Instagramista, jossa viestinnän keskiössä on opiskelijoille tärkeän tiedon välittäminen rennolla otteella.Löydät TREYn Instagramista tunnuksella @treytampere.

Threads ja X (ent. Twitter) ovat yhteiskunnallisen keskustelun kanavia, jossa TREY ottaa kantaa, postaa edunvalvonnallisista tapahtumista ja käy dialogia muiden toimijoiden kanssa. Löydät TREYn Threadsista tunnuksella @treytampere. Myös X:stä löydät TREYn tilin tunnuksella @treytampere.

Facebook on TREYn uutisten, blogikirjoitusten, kannanottojen, videoiden ja tapahtumien kehto. Löydät TREYn Facebookista nimellä TREY – Tampereen ylioppilaskunta tai @treytampere.

Sähköpostilistat

TREY ylläpitää useita sähköpostilistoja eri tehtävissä toimiville vapaaehtoisille ja luottamustoimijoille, kuten hallinnon opiskelijaedustajille, TREYn edustajistolle, tuutoreille ja TREYn piirissä toimivien järjestöjen hallituksille. Lisätietoja sähköpostilistoista löydät TREYn verkkosivuilta Viestintä-alasivulta.

Uutiskirje ja pöytäkolmiot

TREYn uutiskirjeeseen kerätään yhteisöä kiinnostavia tapahtumia ja tietoa ajankohtaisista asioista ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja Tampereella. TREYn uutiskirje ilmestyy perjantaisin. Ylioppilaskunta välittää jatkuvasti tietoa myös järjestöjensä viestintävastaaville, jotka voivat halutessaan lähettää näistä tiedoista koostettuja uutiskirjeitä eteenpäin. Lisäksi ylioppilaskunnalla on koulutus- ja sosiaalipoliittisia uutiskirjeitä aiheista syvemmin kiinnostuneille. Ylioppilaskunnan uutiskirjeet lähetetään Mailchimp-palvelun kautta. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi Mailchimpissä.

TREYn pöytäkolmio on yliopiston ravintoloihin jaettava, noin kerran kuukaudessa ilmestyvä tuloste, josta voit tarkistaa ajankohtaiset ylioppilaskunnan kuulumiset ja tapahtumat sekä edunvalvontauutiset.

Telegram-tiedotuskanava

Ylioppilaskunta viestii kaikkia opiskelijoita koskevista asioista avoimen Telegram-tiedotuskanavan kautta. Telegram-tiedotuskanavalla kerrotaan ylioppilaskunnan ajankohtaisista asioista ja tuetaan yliopiston viestintää koko yhteisöä koskeviin teemoihin liittyen. Tiedotuskanavalle voi liittyä tämän Telegram-kutsulinkin kautta.

Tampereen ylioppilaslehti Visiiri

Tamperelainen Visiiri on ylioppilaslehti, josta voit lukea ajankohtaisia juttuja opiskelijoita ja yliopistoyhteisöä koskettavista ja kiinnostavista aiheista. Lehdessä julkaistaan niin tiedeaiheisia artikkeleita kuin myös henkilöjuttuja ja kevyempää sisältöä. Visiiri on journalisesti itsenäinen julkaisu ja sen kustantaa TREY. Painettuna lehtenä Visiiri ilmestyy kuusi kertaa lukuvuoden aikana. Löydät lehden jakelutelineistä yliopiston kampuksilta ja Tampereen keskustasta. Osa TOASin ja POASin asukkaista saa Visiirin myös omaan postilaatikkoonsa. Verkossa Visiiri ilmestyy osoitteessa visiirilehti.fi. Löydät Visiirin myös Instagramista tunnuksella @visiirilehti.

Lehteen sisältöä tuottaa monien eri alojen opiskelijoista koostuva avustajakunta. Mikäli koet, että sinulla olisi annettavaa Visiirille juttuaiheiden, kirjoittamisen, valokuvaamisen tai kuvittamisen osalta, ota yhteyttä toimitukseen!